12143 CMK 12 kg.

Ürün Kodu: 12143 CMK

Marka: Arçelik

star star star star star 442 Değerlendirme
% 14

İNDİRİM

Ürün geçici olarak temin edilememektedir.

TELEFONDA SİPARİŞ VER

0212 653 08 30 0538 591 2424

Tıklayın, telefonunuzu bırakın. Sizi arayalım.

 ÜRÜN ÖZELLİKLERİ :

-Direct Drıve motor ile bazı özel hareketler  klasik programların içinde kullanılarak programlara farklı nitelikler kazandırılmış

 Bu özel hareketler ile daha önce kullanılmamış olan Apre koruma, İpek ve Ultra Hassas programları oluşturulmuştur.

- Yüksek Çamaşır Kapasitesi ile, bir defada çok daha fazla çamaşır yıkayabilme imkanı vererek hem enerjiden hem de zamandan tasarruf sağlar. Ayrıca yorgan , pike gibi büyük parça çamaşırları makinede zahmetsizce yıkayabilme konforu sağlar.

- LCD Ekran ile, program aşamaları, program süresi ve programın bitişine kalan zaman rahatça izlenebilir, ekran üzerinden sıcaklık ,sıkma hızı ayarı ve zaman programlama seçimi yapılabilir

  • Makinenin kontrol panosu dokunmatik tuşlara sahiptir.
  • Makinenin kontrol panosunda yapılacak seçimlerde sesli sinyal ile geri bildirim verilir.

- Yorgan Programı , büyük parça ve hacimli çamaşırları makinede kolaylıkla yıkayabilme konforunu yaratır. Özel geliştirilmiş bu program yorgan, pike gibi çamaşırları yıkamak için harcanan zaman ve emekten tasarruf eder, dert olmaktan çıkarır.

- İpek programı Özel açı kontrollü yıkama hareketi ve ısıtma profili sayesinde, hassas ipekli giysilerinizi narin şekilde yıkar.  Çamaşırın tamburdan düşüşü yavaşlatılarak, ipekli giysilerinizde meydana gelebilecek yıpranma ve renk kaybı minimize edilmiştir.

-Ultra hassas programı Çok yumuşak yıkama hareketi ve ısıtma profili sayesinde, hassas giysilerinizi narin şekilde yıkar.  Yıkama etiketinde W simgesi bulunan; ipek, yünlü gibi doğal ve akrilik, polyester gibi sentetik liflerden elde edilmiş narin giysilerinizi  kuru temizleme kadar hassas yıkayabilirsiniz. Kuru temizleme kimyasalları kullanılmasına gerek kalmaz ve çevre kirliliği azaltılır.

-Apre koruma programı Yüksek hız ile döndüren özel yıkama hareketi sayesinde, özellikle spor, outdoor kıyafetleri üzerinde bulunan ve çamaşırlara leke, yağmur tutmama, su iticilik, kırışmama vb. özellikler kazandıran kimyasal apre tabakasını koruyarak yıkar. Özel outdoor deterjanları veya sıvı deterjan ile yıkama önerilir.

- Hijyen+ Programı, Yüksek sıcaklıkta yoğun yıkama ile anti alerjik ve hijyen istenen (bebek kıyafetleri, çarşaf, nevresim, iç çamaşırı, v.b. pamuklu) çamaşırlarınız için kullanabileceğiniz uzun süreli bir programdır. Allergy UK onaylı programdır. İlave durulama default gelir.

  • Woolmark Gold ile  Makinede yıkanabilir Woolmark onaylı tüm yünlü giysiler Dünya çapında bilinirliği olan ve tekstil sektöründe

kalitesini koruyan bir yün firması olan ‘Australian WoolInnovation ltd.’ tarafından onaylanmıştır.

-Havalandırma  Programı Üzerinde kir ve leke bulunmayan  çok az miktarda çamaşırın kokusunu giderme amacı ile kullanılan buhar destekli bir programdır

- Hızlı ve Günlük Programı, az veya normal kirli çamaşırları 0-90 oC sıcaklık aralığında, 28 ila 88 dakika sürede yıkayabilir. Kullanıcının ihtiyacına göre, farklı alternatif yıkama sıcaklık ve süresinden oluşan bu program, kısa sürede az kirli tam yükte yıkama yapabilme ihtiyaçları için son derece idealdir.

- Gömlek  Programı, hassas yıkama özelliği ve program sırasında otomatik devreye giren kırışık azaltma fonksiyonu sayesinde gömlekleri yıpratmadan, en az seviyede kırıştırarak özenle yıkar.

- Elde yıkama programı, çamaşırların birbiri ile sürtünmesini ve suya çarpmasını en aza indirilmekte, çekme, keçeleşme ve şekilsel bozulmalar önlenmekte ve Elde Yıkama hassasiyeti sağlamaktadır. Yalnızca elde yıkanabilir uyarısı bulunan, hassas çamaşırlar gönül rahatlığı ile makinede yıkanabilir. Yavaş ve dengeli hareketler ile çamaşırları zarar vermeden yıkar, çamaşırların ömrünü uzatır. Elde yıkama zahmetine katlanmak ve ekstra zaman harcamak zorunda kalınmaz.

- Ön yıkama fonksiyonu ile çok kirli çamaşırlara, ana yıkama öncesi ilave bir yıkama yapılabilir.

- İlave su ile yıkama fonksiyonu sayesinde, istenirse daha bol su ile yıkama ve durulama yapılabilir.

- Kırışık azaltma fonksiyonu, pamuklu ve sentetik programlarında özel tambur hareketleri ve sıkma profili uygulayarak, yıkama sonunda çamaşırların daha az kırışık çıkmasını sağlar.

-Favori fonksiyonu ile sık kullandığınız programın hafızaya alınması          sağlanır.

-Aquafusion Teknoloji : ( Su jeti + Deterjan sistemi )

- Su jeti ile, çamaşırların hızla ıslatılması sağlanır , yıkama performansı en ileri seviyelere çıkar.

- Deterjan sistemi ile su alımı esnasında deterjan kaybını önleyerek,etkin deterjan kullanımını sağlar.

-Silent Tech  vibrasyon emici özel yan duvar tasarımı

- Dinamik Rezistans Özel yapısı ile çok daha uzun ömürlü olan, aynı zamanda enerji tasarrufu sağlar.

-Özel tasarım yeni tambur deseni   ile giysilerin daha etkili ve nazik yıkanması sağlanır.

Büyük Yükleme Ağzı sayesinde bornoz, çarşaf gibi büyük parça çamaşırlar makineye kolaylıkla zorlanmadan yüklenebilir

- Zaman programlama özelliği ile, program bitişi 24 saate kadar programlanabilir. Böylelikle makine, tekrar müdahaleye gerek olmadan belirlenen saatte programa başlar ve çamaşırları yıkar. Bu özellik, gün boyu evde bulunulmayacak durumlarda, eve dönüş saatinde çamaşırların yıkanmış olarak hazır edilmesi için kullanılabilir.

- Elektronik Su Kontrol Sistemi ile, makine yıkama için gerekli su miktarını çamaşırın cinsine ve miktarına göre en hassas şekilde hesaplar ve otomatik olarak ayarlar. Gereksiz  su harcamaz ; ayrıca hem zaman hem de enerjiden tasarruf eder. Bu özellik sayesinde, makinenin tam dolması beklenmeden az miktarda çamaşır bile ekonomik olarak yıkanabilir.

- Dengesiz Yük Kontrol sistemi sayesinde sarsıntısız ve sessiz çalışır.

- Su Taşma emniyet sistemi , makinenin almış olduğu su miktarını , ölçerek kontrol eder ve bu sayede fazla su alınması durumunda ortaya çıkabilecek su taşmalarını önler.

- Çocuk kilidi ile makinenin çalışması boyunca, başka birisinin program akışını etkilemesine engel olur.

Havale / EFT (%3) :Sorunuz TL (KDV Dahil)

Bankalara özel taksit seçenekleri :

3-5 Gün İçerisinde Adresinize Teslim Edilir.

Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.

Ortalama Değerlendirme » puan
Size bir kampanya haberimiz var!
sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop
Sepetinizde ürün bulunmamaktadır
powered by ShopPHP | v4